Mi is a szabadulós avagy kijutós játék?

Mi is pontosan a szabadulós játék? Egy szoftveres játék alapjai lettek áthurcolva a valóságba. Viszont itt nem kattintgatni kell, hanem odamenni és megfogni, felemelni, megnézni. Ezáltal válik igazán izgalmassá és élvezetessé a dolog. Sanszos, hogy ha találkoztok egy lakattal akkor kell nektek hozzá egy kulcs. Ha felfedeztek egy számzáras lakatot, akkor ahhoz kell egy kód. Lehet, hogy fejtörőket kell megoldani, avagy bizonyos speciális tárgyakat összeilleszteni. A lényeg, hogy mindenben logikát kell keresni. Együtt, mint egy összekovácsolt csapat ki kell találni, miként és hogyan fogtok átjutni egyik teremből a másikba!

 

A játékos valóban olyan élményt él át, mintha egy film szereplője lenne. Teljesen átszellemül és kikapcsol. Nem véletlen, hogy kicsiny hazánkban ennyire futótűzént terjed ez a szórakozási lehetőség. Viszont felhívnám a figyelmet, hogy nagyon sok a gagyi, gyorsan és igénytelenül összetákolt játék. Ez sajnos rosszat tesz a „szakmának”, ugyanis elveszi a kedvet mindenkitől, aki játékra adná a fejét. Jelen helyzetben 5 darab szobán keresztül halad az egész kaland. Ilyen szempontból is többet ad a játékom, hiszen nagyon ritka a több szobás játékmód. Ezáltal az élmény, látványvilág is sokkal jobb és izgalmasabb! Mindegyik szobában más és más feladat vár titeket.

 

A lényeg, hogy 1 óra alatt az 5 szobán keresztül haladva el kell jutni a legutolsóig, majd onnan kijutni. A szobákban logikai feladatokat kell megoldanotok,nem mindennapi módokon. Az átjutások elég extrémek melyek a szobák között találhatóak. FIGYELEM!!

 

Nagyon fontos! Itt nem lesztek megalázva, megkötözve, nem ordibál veletek senki! Elsődleges célunk, hogy jól érezzétek magatokat, bárki jobban fél mint szeretné átkerülhet a „LIGHT HORROR” módba,és onnantól már csak a feladat megoldáson van a hangsúly.