Szabadulós játékom születése…

Baráti körömmel nagyjából 5-6 különböző játék végigjátszása után mindig olyan hiányérzetem támadt. Az ötlet jó, de folyamatosan kulcsokat keresni, folyamatosan csak ajtókon keresztül menni nagy sablon. Egy teremben lenni végig a játék idő alatt pedig számomra néha unalmas volt. A BESZARSZ az én hiányérzeteim megvalósításainak végeredménye…
Idáig őszintén azt tudom mondani, hogy nem volt olyan személy, akinek ne tetszett volna kiemelten a játékom. Külön öröm számomra, hogy pont azokat az előnyöket és erősségeket sorolták fel, mint amire én is büszke vagyok. Létrehoztam Magyarország első horror színház és szabadulós játék egyvelegét, ahol még azon is kell gondolkozni, vajon hol lehet a következő szoba! Kényesen ügyeltem arra, hogy ne a félelem legyen a központi eleme a játéknak. Mindegyik csoport marhul, röhög és baromi jól érzi magát. Aminek nagyon örültem, hisz tényleg nem az a perverzióm, hogy valaki 6 hétig ne aludjon a játékom után. Volt olyan csoport akiknek „ too much”-nak bizonyult a játék és nekik az első szoba után mellőzni is tudtam minden ijesztő elemet. Így ők is csodás élménnyel gazdagodhattak. A logika nem megszokott, a sablonos dolgok elhagyva. Kizárólag saját ötletek, és nagyon egyedi technikai megoldásokkal van teletűzdelve. Sok cég is részt vett már a játékon, és a csapatjáték abszolúte érezhető volt. Egymást támogatva, segítve nem hagyták ott a „hátra maradtakat”. Együtt ötleteltek, és próbálták kisütni, hogy oké itt vagyunk, de most mi a frászt tegyünk??! Sok játékos számolt már be arról,hogy az egész nagy önismereti tréning is volt számára. Soha nem hitte volna magáról, hogy… Voltak párok, akiket jobban összekovácsolt a játék. Csillogó szempár a feleségnél, széles mosollyal közölve szerelmével: Te annyira bátor vagy,úúúúgy szeretlek!!!
Őszinte leszek veletek, nyilván én is pénzből élek, nem leszek álszent!  De!!! A BESZARSZ indulása óta legalább annyi öröm érzetem származott belőletek, mint amennyi származhatott esetleg az itt megszerzett pénzből. Feltölt az, hogy kezet ráznak velem, gratulálnak, és azt mondják, na, ez valóban egy örök és csodálatos élmény volt! Számos e-mailt kaptam, hogy voltak nálam játszani azóta rákattantak a szabadulós játékokra, de olyanhoz hasonló sincs mint az enyém, van e máshol szobám avagy tudok e ajánlani…. Ez nem egó és önfényezés, ez szerencsére bizonyítható tény. Feltölt, hogy mosolyt csalok, élményt adok, beszédtéma az egész… az én „gyermekem” amin, éveken keresztül agyaltam, terveztem, és építettük. Légy részese a végeredménynek! Innentől kezdve folyamatosan olvashattok storykat, kulisszákat, érdekességeket ebben a témában! Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlettel: Szabó Péter (Tulajdonos)